fbpx

Stay Safe en Geef

Wat leven we in een uitdagende tijd! De toekomst is onzeker. Het leven staat enerzijds een beetje stil, en van de andere kant dendert het net zo hard door. Reikhalzend kijken we uit naar “normaal” of het “nieuwe normaal”. In die toekomst, in welke vorm dan ook, wil iedereen graag weer door. Door met werken, door met leren, door met ondernemen, door met plezier maken, door met leven!

En in die toekomst mag je gezien worden! Na een bezoekje aan de kapper uiteraard…
Daarom is het nu tijd om jezelf, of een andere ondernemer een cadeautje voor in de toekomst te geven: een cadeaubon voor een zakelijke fotoshoot!

Naast dat je weer zichtbaar wordt met een prachtig portret steun je ook gezinnen die het nu zwaar hebben. Ik doneer namelijk 20% van je investering direct aan de Voedselbank Gooi en Omstreken in het kader van hun Stay Safe en Geef actie.

Zo help je gezinnen in een moeilijke situatie, je helpt mij als kleine ondernemer, en je maakt jezelf of iemand anders blij met een mooie fotoshoot!

Hoe werkt het?

De cadeaubon geeft recht op het volgende:
# Fotoshoot in de studio (1 uur)
# Hair & Make-up
# 2 digitale foto’s in hoge en lage resolutie
# Meerdere kledingwissels

Voorwaarden:
# Geldig tot een jaar na aankoop
# Actie loopt tot 1 juni 2020
# Geldig voor 1 persoon

De Investering

De cadeaubon kost € 350 exclusief BTW.
Hiervan gaat € 70 direct naar de Voedselbank Gooi en Omstreken in het kader van de Stay Safe en Geef actie.

Ik wil een “Cadeaubon Zakelijke Fotoshoot” á € 350,00 exclusief BTW kopen en steun daarmee tevens de Voedselbank met de Stay Safe en Geef actie!

image/svg+xml

Menu

Follow me