7 BRONZEN AWARDS BIJ THE PORTRAIT MASTERS

Ik ben enorm blij en ook best wel een beetje trots op mezelf dat ik 7 bronzen beoordelingen heb ontvangen bij een internationale portret fotografie wedstrijd!

The Portrait Masters Awards is een awards & accreditatieprogramma voor professionele fotografen. Voor de awards zijn er 11 prestigieuze internationale juryleden die de inzendingen (bijna 9000 foto’s!) beoordelen op basis van poseren, expressie, verbinding, belichting, compositie, haar & make-up, creatieve vaardigheid, communicatie, originaliteit en nabewerking. Verdienste prijzen van brons, zilver en goud worden gegeven aan degenen die scoren op een hoge professionele standaard.

Ik heb prijzen gekregen voor mijn werk in de volgende categorieën:

  • Contemporary Portrait (4x)
  • Teen & Senior Portrait (2x)
  • Children’s Portrait (1x)

Dit smaakt naar meer! De volgende keer doe ik zeker weer mee!
Hier zijn de betreffende portretten. Grote dank aan mijn modellen: Yanna, Elmer, Liv en Richard!

Due to licencing rules and technical limitations, demo images are not included in galleries. You just need to edit this page and add some of your own images to the existing gallery. While on the page edit screen, make sure the content editor is set to visual mode and just click the gallery icon/button.

image/svg+xml

Menu

Follow me