Beauty & Glamour Shoot

Iedere vrouw verdient 
schitterende foto’s van zichzelf

Ik weet hoe “mooi” eruit ziet. Ik kan het mooie bij jou zien. Ik weet hoe ik het naar voren moet brengen en hoe ik het kan vastleggen met mijn camera. Ik weet ook hoe het is om een vrouw te zijn die worstelt om haar eigen schoonheid te zien. Daarom heb ik er mijn missie van gemaakt om de mooiste portretten te maken die je ooit hebt gehad. Ik wil je laten zien hoe mooi je bent; om je te helpen weer contact te maken met die prachtige vrouw!

One day, all your children will have is pictures of you. Make sure you’re in them. No matter what your hair looks like, your makeup, or your body. They won’t care about any of that. They will just want to see you.

The Process

Let’s Talk

Vrijblijvend gesprek via telefoon of FaceTime. Of kom langs in mijn studio! Ik hoor graag hoe en met wie jij gefotografeerd wilt worden. 

Let’s Plan

We leggen onze agenda’s naast elkaar en kiezen een datum voor jouw photoshoot

Let’s Prepare

Met behulp van mijn Beauty & Kleding checklist zorg jij ervoor dat je helemaal klaar bent voor jouw sessie. 

Let’s Make-Up

Op de dag van de shoot kijken we samen met de visagist/stylist welke make-up en hair style bij jou past en waarbij je je goed voelt.

Let’s Shoot

We gaan op een ontspannen manier samen aan de slag. Met verschillende outfits en achtergronden help ik je tot het beste resultaat te komen. Geen zorgen over hoe te poseren, daar ben ik voor!

Let’s Reveal

Ongeveer 2 weken na de shoot zien we elkaar weer. Ik heb ondertussen de mooiste beelden bewerkt. Deze laat ik zien op een groot scherm. Je kiest vervolgens zelf welke foto’s je graag wilt ontvangen. 

Let’s Deliver

Je ontvangt je foto’s in de door jouw gekozen vorm, in een mooie verpakking. Een groot kado voor jezelf en voor je dierbaren!

The Products

Als je fotoshoot voorbij is, hebben we samen enkele van de mooiste foto’s gemaakt die je ooit van jezelf hebt gezien. Je kiest zelf je favorieten en beslist hoe je ze wilt weergeven. Je kunt je huis decoreren met een mooi ingelijst portret, of zelfs met een hele muurgalerij. Of kies voor een handgemaakte Folio Box met daarin een collectie FineArt foto’s in mooie passe-partouts!Folio Box

Multiple FineArt Prints in Passepartout 
in a luxurious keepsake box

FineArt Print

FineArt Print in Passepartout

Als toevoeging bij de bestelde producten, wordt elke afbeelding die je koopt op een USB-stick opgeslagen als een bestand met hoge resolutie, met een afdrukkwaliteit die overeenkomt met het formaat dat je hebt gekocht.

Voorbeelden van al deze prachtige producten zijn op de dag van je fotoshoot in mijn studio te bekijken. Als je ze wilt zien voordat je een shoot boekt, is een gratis consult in de studio de perfecte manier om al je vragen te beantwoorden.

The Pricing

Beauty & Glamour | Session Fee

250

Portraits are available for purchase separately, 
and are not included in the session fee.

Inclusief:
Pre Shoot Consultation | Hair & Makeup | Fully guided 3 hour photoshoot |
3-5 outfit changes | Portrait Reveal & Order Session

FineArt Print

100

Each portrait includes its digital version in the same size purchased

FineArt Print in Passepartout


Collections

v.a. €600

EACH PORTRAIT INCLUDES ITS DIGITAL VERSION IN THE SAME SIZE PURCHASED

Multiple FineArt Prints in Passepartout
in a luxurious keepsake box

Beauty & Glamour | Extra Person

125

Each Additional Woman or Girl | Includes Hair & Makeup
Men Are Also Welcome
Celebrate the men and boys in your life by capturing them in portraits
(No extra charge)

#Lovetoseeyou

Laat mij je fotograferen.
Ik kan niet wachten om vast te leggen hoe mooi je bent!

image/svg+xml

Menu

Follow me