Weer beloond bij the portrait masters awards

Weer zo blij!! Eerder dit jaar heb ik weer foto’s ingestuurd voor de Portrait Masters Awards. Dat is een awards & accrediatieprogramma voor professionele fotografen waar ik wel vaker beelden naar toe stuur. En ook dit keer wederom meerdere foto’s met Bronzen vermelding! En Brons is wel reden voor een beetje blijdschap dacht ik! 

Zoals jullie al in eerdere blogposts hebben kunnen lezen worden de foto’s beoordeeld op verschillende punten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de pose, de expressie, connectie met de camera/fotograaf, belichting en compositie. Maar er wordt ook gekeken naar haar & make-up, creatieve vaardigheid, communicatie, originaliteit en nabewerking. Een flinke lijst! 

Hieronder vind je de tien (10!) foto’s die dit keer met brons beoordeeld zijn. Het zijn beelden uit verschillende shoots. Allereerst een paar van Elmer. Al meerdere jaren komt hij bij mijn langs om zijn Movember snor te laten vastleggen. Met deze snor (elk jaar een ander modelletje trouwens) vraagt hij aandacht en zamelt hij geld in voor de gezondheid van de man. Daar werk ik uiteraard graag aan mee! Super leuk om samen tot een sfeertje te komen wat past bij zijn snor van dat jaar. Dit zijn wat foto’s uit onze laatste sessie.

Daarnaast vind je ook foto’s van Mariël. Zij won via het Goois Vrouwenkoor een Beauty & Glamour shoot in mijn studio. En als toetje mocht ze haar mannen ook nog langs laten komen!

Ook ingezonden; een foto van een mooi stel, 2 broers en 1 zus. Veel liefde en gezelligheid tussen die drie! Was een super gezellige sessie in mijn studio. Volgens mij zie je dat ook terug in de beelden!

En natuurlijk mocht Liv ook dit keer niet ontbreken in mijn inzending. De prachtige serie die vorig jaar te zien is geweest op de expositie in het Filmtheater in Hilversum is ook met brons gewaardeerd. Zo fijn!  

Ben je benieuwd naar alle awards die ik tot nu toe heb gekregen voor mijn fotografie? Een overzicht vind je hier!

Jouw kind of teen ook door mij laten fotograferen? Of jezelf verwennen met een shoot? Neem gerust vrijblijvend contact met me op!

#Lovetoseeyou

Laat mij je fotograferen.
Ik kan niet wachten om vast te leggen hoe mooi je bent!

image/svg+xml

Menu

Follow me