Chantal & The Travelling Dress

Zo leuk! Er is een rondreizende jurk! En ik mocht die mooie jurk fotograferen!

Tolu Lope, een designer uit de Verenigde Staten ontwerpt en maakt prachtige jurken. En één van die schitterende jurken reist de hele wereld over, en wordt nu overal in Europa gefotografeerd. De jurk is onder andere al in Frankrijk, Italië, Zwitserland, Spanje, Duitsland en Tsjechië geweest. En nu dus ook in Hilversum!

Ik heb Chantal gevraagd mijn model voor de dag te zijn en ben met haar de studio in gedoken op een koude en regenachtige dag in december. Deze foto’s zijn het resultaat van een hele leuke en gezellige dag!

Model: Chantal
Jurk: Tolu Lope @shuggarreign
Make-up: Lydia van der Spek @schoonheidstudio_intermezzo

Wil je de foto’s nog eens rustig bekijken? Ga dan naar mijn portfolio! Je vindt de foto’s van Chantal hier.

Zelf geïnteresseerd in een fotoshoot? Ook zo’n mooie Beauty & Glamour Shoot voor jezelf? Of zakelijke portretten? Wellicht een Fine Art Shoot voor je kind? Neem geheel vrijblijvend contact met me op!

#Lovetoseeyou

Laat mij je fotograferen.
Ik kan niet wachten om vast te leggen hoe mooi je bent!

image/svg+xml

Menu

Follow me