Prachtige nieuwe folio boxen in het assortiment!

Een paar weken geleden kwam ik op Professional Imaging 2019 hele mooie nieuwe folioboxen tegen. Folioboxen zijn luxe opbergdozen voor foto’s in passe-partout. Een moderne en stijlvolle manier om foto’s te presenteren en bewaren.

Er zijn veel verschillende varianten van de boxen te vinden. Met of zonder bijbehorende usb-stick, met een gesloten of doorzichtige bovenkant, of soms zelfs met een fotoafdruk op de buitenkant.
Mijn voorkeur gaat uit naar deze box met eenvoudige uitstraling. Alhoewel het simpel oogt, heeft deze box een luxe afwerking. Mooi linnen, met een bijpassende usb-stick.

Ik heb al een mooie box in mijn assortiment met een doorzichtige bovenkant in leatherlook, maar wilde nu ook graag een linnenvariant toevoegen aan mijn producten. En die heb ik volgens mij gevonden!

De foto’s worden afgedrukt op Luster fotopapier, mijn favoriete papier. Per stuk zitten ze in een mooi passe-partout. Mijn voorkeur gaat uit naar geheel wit, maar wellicht kies jij voor een andere variant. Er is van alles mogelijk!

De box is te bestellen in verschillende formaten en kleuren, maar persoonlijk vind ik deze kleur heel mooi. Past goed bij de look- and feel van mijn bedrijf!

image/svg+xml

Menu

Follow me